Whirlpool baden

Ultiem ontspannen in je eigen whirlpool

Met een whirlpool in jouw badkamer creëer je je eigen wellness ruimte. Heerlijk ontspannen in het warme, bubbelende water van je eigen whirlpool. Voeg een scheutje badolie toe voor een aangenaam aroma. Of varieer met speciaal badzout voor elk gewenst effect. Kies eucalyptusextracten bij verkoudheid om de luchtwegen te openen, of lavendel voor ultieme ontspanning. Een weldaad voor lichaam en geest. Klinkt lekker, toch?

Kies het juiste systeem voor je whirlpool
Wil jij ook baden in weldaad? Bij badinstallaties vind je whirlpools in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Een whirlpool is duurder in aanschaf dan een gewoon ligbad en vraagt om wat meer onderhoud. Je moet het systeem bijvoorbeeld regelmatig reinigen. Als je geïnteresseerd bent in een whirlpool, bedenk dan of je kiest voor ontspannende bubbels, krachtige massagestralen of een combinatie van beide. Je hebt namelijk de keuze uit drie soorten whirlpools, elk uitgerust met een ander systeem:

Whirlpool met Hydro systeem
Een whirlpool met Hydro systeem zuigt water uit het bad om het daarna onder hoge druk terug te spuiten via de jets. Met krachtige massagestralen als resultaat. Ideaal als je vaak last hebt van spierpijn, gevoelige gewrichten of problemen met je bloedsomloop. Let ook goed op de positie van de jets in de whirlpool. Is massage van je onderrug het belangrijkst? Kijk dan of de massagestralen uit de jets juist die plek van je lichaam bereiken. Extra handig: bij sommige whirlpools zijn de jets verstelbaar.

Whirlpool met spasysteem
Wil je wel die heerlijke bubbels, maar dan zonder de massagestralen? Dan kun je lekker wegdromen in jouw whirlpool met spasysteem. Het spasysteem spuit lucht van buitenaf in het water en dat zorgt voor ontspannende bubbels. Bij de meeste whirlpools stel je de kracht van de bubbels eenvoudig zelf in. Voeg wat badolie toe aan het water en relax na een drukke werkdag, na het sporten of gewoon wanneer je even een momentje voor jezelf wilt.

Whirlpool met spa- en Hydro systeem
Wil je zelf kiezen tussen bubbels en massagestralen, afzonderlijk of tegelijkertijd? Combineer dan het beste van twee werelden met een spa- en een Hydro systeem in één whirlpool. Een perfect samenspel, ideaal voor elk moment.

Baden in het licht
Nog wat extra’s toevoegen aan je whirlpool? Dan is chromotherapie misschien iets voor jou. Deze vorm van lichttherapie herstelt de energiebalans van lichaam en geest en laat je whirlpool baden in het licht. De verschillende kleuren led verlichting brengen je in de juiste sfeer. Van vrolijk geel en rustgevend blauw tot stimulerend rood.

Badinstallaties levert whirlpools in allerlei afmetingen, vormen en typen. Van geruisloze bubbelbaden tot ruime whirlpools voor twee personen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze adviseurs vertellen je alles over de verschillende whirlpools.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl