Watervalkraan

Geniet van luxe en wellness in je eigen badkamer dankzij de waterval kraan     

De waterval kraan, je kent hem vast wel van zwembaden en spa’s waar je urenlang van deze masserende straal kunt genieten. Niet alleen in zwembaden en spa’s zien we de waterval kraan terugkomen, tegenwoordig is deze kraan ook populair in de badkamer. Ben jij het type dat je ’s nachts wakker mag maken voor een echte wellness beleving? Dan is de waterval kraan iets voor jou.

De kenmerken van een waterval kraan
Wat kenmerkt een waterval kraan nu eigenlijk? We hebben de belangrijkste kenmerken en voordelen voor je opgesomd:

Luxe uitstraling
De stijlvolle designs van waterval kranen zorgen voor een strakke en luxe uitstraling.

Masserende straal. De brede en krachtige straal zorgt voor een heerlijk masserend effect. Ga na het badderen even lekker met je schouders onder deze straal staan en geniet van een ultiem wellness gevoel.

Meer watervolume. Net zoals bij veel andere kranen, is de waterhoeveelheid zelf in te stellen. Dankzij de brede uitloop heb je echter de mogelijkheid om van extra watervolume te profiteren wat erg prettig is bij het vullen van een bad.

Uiteenlopende designs
Waterval kranen zijn er in uiteenlopende designs: van strak vierkant tot wat ronder en van hele brede uitloop tot een wat smallere uitloop. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Dit maakt dat je de kraan kunt kiezen die perfect bij jouw badkamer past.

Geschikt voor zowel het bad als de wastafel
Een waterval kraan is een ware toevoeging voor het bad, maar dat niet alleen: ook voor een wastafel heeft deze kraan zo zijn voordelen. Het geeft je meer comfort tijdens het wassen van je handen en zorgt daarnaast zorgt voor een prachtige aanblik.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl