Wastafelmeubel

Maak je badkamer compleet met een wastafelmeubel

Met een wastafelmeubel maak je een einde aan rondslingerende deodorantbussen, shampooflessen, handdoeken en washandjes. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Een wastafelmeubel is dé oplossing om extra bergruimte te creëren en je badkamer opgeruimd te houden. Ideaal voor gezinnen waarvan de kinderen hun badspullen ergens kwijt moeten kunnen. Bovendien geeft een mooi wastafelmeubel je badkamer een fijnere uitstraling.

Bij het uitkiezen van een nieuwe wastafel vragen veel mensen zich af of ze wel of niet voor een wastafelmeubel moeten kiezen. Om je hierbij te helpen, hebben we een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet:

Opbergmogelijkheden.
Een belangrijke reden voor het kiezen van een wastafelmeubel is de opbergruimte. Het geeft je de mogelijkheid om shampooflessen, tandenpasta, maar ook grotere voorwerpen als handdoeken netjes op te bergen. Het voordeel hiervan is dat alle spullen uit het zicht zijn en tegelijkertijd binnen handbereik. Wanneer je kiest voor een wastafel zonder meubel kun je je toiletspullen op de wastafel uitstallen of in een andere kast in de badkamer wegzetten.

Ruimtelijk effect.
Wil je graag een ruimtelijk effect creëren in je badkamer? Kies dan voor een wastafel zonder meubel. Doordat de ruimte onder de wastafel vrij is, oogt de badkamer meteen wat groter. Ook bij een wastafel met meubel kan rekening gehouden worden met het creëren van een ruimtelijk effect door het meubel een stuk boven de vloer te laten zweven. Het effect zal hierbij wel altijd minder zijn dan bij een wastafel zonder meubel.

 

Uitstraling.
Een wastafel zonder meubel is vaak minder aanwezig, omdat de wastafel vrij aan de wand hangt. Waar je bij dit type wastafel wel rekening mee moet houden, is de zichtbare sifon. Wanneer je kiest voor een wastafelmeubel kan deze decoratief worden weggewerkt.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl