Wastafelbladen

Wastafelbladen: kies jouw eigen stijl

Een wastafelblad kan een echte eye-catcher zijn in jouw badkamer of juist zorgen voor een rustige uitstraling. Badinstallaties kunt u zeer vakkundig adviseren, welk wastafelblad het beste past qua stijl en toepassing. Je kunt kiezen uit tal van materialen, kleuren en stijlen. Een keuze hieruit maken is niet altijd makkelijk. Daarom zetten we voor jou alle keuzes op een rij.

 

  • Beton: Beton zorgt voor de stoere look in de badkamer. Het is een neutraal materiaal waardoor het makkelijk te combineren is met andere materialen. Beton is ook nog eens zeer slijtvast en is daardoor een duurzaam materiaal.
  • Composiet: Composiet zorgt voor een luxe uitstraling in je badkamer. Bovendien is een composiet wastafelblad oersterk en zowel kras als hittebestendig. Het is hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Ook voor dit materiaal geldt dat je beter geen bijtende schoonmaakmiddelen moet gebruiken.
  • Solid Surface: Dit is een duurzaam oppervlaktemateriaal. Het heeft geen naden of poriën en is dus zeer gemakkelijk schoon te houden. Wastafelbladen in Solid Surface worden vaak geleverd in wit. Het materiaal is zeer buigzaam waardoor bijna elke vorm wastafel mogelijk. Solid Surface is door het strakke uiterlijk erg mooi in een moderne badkamers.
  • Glas: Ga je voor een chique badkamer? Dan kun je ook kiezen voor een glazen wastafelblad. Door de strakke lijnen past een glazen wastafelblad ook goed in een design badkamer.

Een enkel of een dubbel wastafelblad?
Sta je ’s ochtends in de file voor de wastafel? Twee wasbakken in je wastafel zorgt ervoor dat alle huisgenoten snel aan de beurt zijn. Wil je graag een strakke en rustige uitstraling maar liever een enkele wasbak? Dan is een breed wastafelblad met een grote geïntegreerde wasbak de juiste keuze voor jou. Ook dan kun je met twee personen tegelijk gebruik maken van de wastafel. Hou je van een oplossing die meer speels is? Kies dan voor  twee waskommen op een wastafelblad, waardoor er voor twee personen eveneens voldoende ruimte is.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl