Tweepersoonsbad

Samen relaxen in je tweepersoonsbad

Een tweepersoonsbad is ideaal om met z’n tweeën helemaal tot rust te komen. In de ochtend samen de dag doorspreken of elkaar juist na een drukke werkdag even bijpraten. Niet alleen voor wat extra tijd met je partner is een tweepersoonsbad geschikt, ook biedt het de uitgelezen kans om gezellig met je kinderen te badderen. Elk bad heeft zijn eigen stijl en vormgeving die ervoor zorgen dat je elkaar niet langer in de weg zit. Samen relaxen in je eigen tweepersoonsbad, klinkt dat niet heerlijk?

Ons assortiment tweepersoonsbaden bestaat uit verschillende modellen. Vrijstaande, inbouw en half geïntegreerde varianten zijn hier voorbeelden van. Het voordeel van een vrijstaand tweepersoonsbad is dat het bad als los element in de badkamer staat, waardoor er een gevoel van vrijheid wordt gecreëerd. Daarnaast geeft een vrijstaand bad een extra ruimtelijk effect. Wanneer je kiest voor een inbouwuitvoering gaat het bad geheel in de badkamer op. Dit geeft vaak een knusse sfeer. Naast de keuze uit verschillende modellen, heb je ook de keuze uit allerlei vormen: van een modern hoekbad tot een tijdloos rechthoekig bad. Voor ieder badkamertype is er meer dan voldoende keus.

Tweepersoonsbad met whirlpool
Houd je van badderen en wil je jezelf wat extra verwennen? Kies er dan voor om je tweepersoonsbad van een whirlpool systeem te voorzien. Dankzij het bubbelende water geniet je samen van ultieme ontspanning en kun je je hoofd even helemaal leegmaken. Voor de echte badder liefhebbers is dit dan ook zeker een aanrader. Wil je er nog een vleugje romantiek aan toevoegen? Denk dan eens aan het gebruiken van speciale badaroma’s onder het genot van een toepasselijk glaasje.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl