Sun shower “Luxe douches”

Sun shower: maak van je douche een zonnestraal

Een Sun shower, stoomdouche of massagedouche werkt ontspannend én is gezond voor lichaam en geest. Wil je je spieren én teint een plezier doen, kies dan voor een Sun shower. Een stoomdouche is vooral goed voor je bloedsomloop. En met een massagedouche ben jij je eigen masseur.
Jij hoeft niet meer naar de hammam, want je maakt gewoon een wellness van je badkamer!

Je hebt keuze uit drie soorten luxe douches:

Sun shower.
Uv-licht geeft je een mooi kleurtje en stimuleert de opname van vitamine D in je lichaam. Infrarood licht ontspant je spieren. Heerlijk na een dag hard werken. En ook ’s winters, wanneer je minder zon ziet, is een Sun shower een uitkomst.

Stoomdouche.
Een weldaad voor je bloedsomloop en immuunsysteem. Je kunt een complete stoomcabine aanschaffen of een stoomcomponent inbouwen in een afgesloten betegelde doucheruimte of cabine van glas.

Massagedouche.
Verschillende stevige waterstralen uit een hoofddouche en eventueel zijdouches zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Welke douche voor jouw wellness?
Badinstallaties verkoopt speciale douches van diverse merken, zoals Ben, Cleopatra en Sun shower. Wordt het voor jou een Sun shower, een stoomdouche of toch een massagedouche? Met de volgende aandachtspunten helpen we je kiezen.

Sun shower
Een Sun shower is verkrijgbaar in een halfbody- en een fullbody-variant. En dan heb je ook nog de keuze tussen een Sun shower met zowel UV- als infraroodlicht en een SU shower met één of twee infraroodlampen. Hou je wel van een zonnebankje? Met een Sun shower met uv-licht werk je efficiënt aan een mooie teint tijdens je dagelijkse douche. Gaat het je niet om bruin worden, maar heb je af en toe wat licht en warmte nodig voor nieuwe energie? Dan is een infrarood-Sun shower een goede keuze.

Stoomdouche
Ontspannen en tegelijkertijd aan je immuunsysteem werken: dat kan in de stoomdouche. De hoge luchtvochtigheid in combinatie met een temperatuur van 45 °C opent je poriën en stimuleert je doorbloeding. Stoom is een extra weldaad als je gevoelige luchtwegen hebt. Geniet je graag met z’n tweeën van een stoombad, dan is een tweepersoons stoomdouche ideaal. Wil je de ultieme hammam-ervaring, dan ga je natuurlijk voor een douche met een aroma-dispenser. En sta je open voor nieuwe ervaringen? Er zijn zelfs stoomdouches met kleuren- of lichttherapie.

Massagedouche
Een waterstraal is masserend op zich. Maar een grote regendouche of cascade voegt hier nog een sensatie aan toe. Je schouders, nek en rug genieten van een zachte en brede waterstraal of een heuse waterval. Graag nog iets steviger en completer gemasseerd? Kies dan een massagedouche met zijdouches die al je spieren masseren. Heerlijk na intensief sporten of een stressvolle werkweek.

De douchevloer

Ook bij de vloer van een douche zijn er een aantal opties. Door de tegels van de badkamer door te laten lopen in je inloopdouche oogt de badkamer ruimtelijker en trek je de stijl van de badkamer door naar de douche. Dit is mooi, bijvoorbeeld als je een kleine badkamer hebt. Toch is een aparte douchevloer uit één materiaal ook steeds gewilder geworden. Deze vloeren hebben geen voegen en zijn daardoor makkelijker schoon te houden. Bovendien zijn douchevloeren beschikbaar in allerlei kleuren zodat er altijd een vloer is die past bij jouw badkamer.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl