Push-to-open en softclose kasten

Push-to-open en softclose: comfort in je badkamer

Naast mooi en degelijk moet een badkamermeubel ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn. Het push-to-open en softclose systeem dragen hier dankzij hun innovatieve technieken aan bij. Al met een lichte aanraking openen de lades of kastjes van je badkamermeubel en dankzij de softclose sluiten ze geruisloos. Dankzij het push-to-open en softclose systeem profiteer je daarom van meer comfort en meer gemak in je badkamer. Wanneer je dit eenmaal gewend bent, wil je niet meer zonder.

Houd jij van een moderne badkamer met een strakke inrichting? Dan zijn greep loze kasten iets voor jou. Dankzij het push-to-open systeem hoef je niet bang te zijn dat de lades lastig te openen zijn. Met slechts een klein duwtje tegen de lade opent deze automatisch. Eenvoudiger kan haast niet.

Softclose geleiders op ladekasten
Wanneer je een kastje of lade hebt geopend, moet deze natuurlijk ook weer gesloten worden. Dankzij de geleiders van het softclose systeem zal de kastdeur of lade extra soepel sluiten. Bovendien dempen ze het geluid en de snelheid, waardoor je een kast nooit met een harde klap sluit. Daarnaast voorkomt het softclose systeem dat lades of deurtjes op een kiertje blijven staan, doordat deze automatisch dichtvallen. Zo wordt het jou als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Geschikt voor verschillend badkamermeubilair
Zowel het push-to-open systeem als het softclose systeem zijn geschikt voor verschillende type badkamerkasten. Vanaf de buitenkant zie je niets van de aanwezigheid van de systemen, waardoor je zeker niet bang hoeft te zijn dat het iets van het design afdoet. Je geniet dus niet alleen van je kasten, maar ook van extra gebruiksgemak.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl