Over ons

Over ons

Uw complete droombadkamer wordt door badinstallaties gerealiseerd. Wij verzorgen deskundig advies, het volledige interieur van uw badkamer en professionele montage. Dit doen we volledig naar uw wensen en binnen uw budget. Met 10 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.

DESKUNDIG ADVIES & ONTWERPEN OP MAAT
Wij voorzien u van deskundig advies, dragen ideeën aan en komen met een verassend badkamer ontwerpen op maat. Van landelijke en moderne badkamers tot klassieke en luxe badkamers. Bij badinstallaties vindt u alles voor uw sanitair.

COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF MONTAGE
Wij hebben onze eigen, gekwalificeerde monteurs in huis. Zij zorgen voor de complete montage van uw badkamer. U heeft dus één vaste monteur in huis. Wel zo makkelijk.

UW BADKAMER BLIJFT ONZE ZORG!
Na oplevering profiteert u natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie en topservice. Ook na de gebruikelijke fabrieks – en montagegarantie kunt u, tegen het geldende montagetarief, een beroep doen op onze installateurs.

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE BADKAMER?
Wij verzorgen echt alles: van advies tot ontwerp en van installatie tot afwerking. Laat een bericht achter of bel voor een afspraak.