Luxe badkamers

Een droom in vervulling: de luxe badkamer. Van alle gemakken en meer voorzien, uiterst comfortabel en oogstrelend mooi. Het startpunt voor een productieve dag of de afsluiter van een drukke werkweek. Wil je een grote regendouche of maak je van de badkamer een complete wellness? Het maakt niet uit of het om een grote of compacte ruimte gaat. U kiest, bij Badinstallaties regelen we het. Onze vakmensen maken een praktisch en mooi design. Leveren de beste materialen en de nieuwste producten van topmerken. Ook de installatie nemen we graag geheel voor u uit handen.

Een oase van luxe
Modern en luxe gaan vaak hand in hand. Dat wil echter niet zeggen dat we niet een luxe, doch klassieke badkamer kunnen leveren. Van landelijk tot modern, voor elke stijl is een passend ontwerp te maken.

De meeste luxe designs worden echter gekenmerkt door het gebruik van speciale materialen zoals glas en marmer. Een andere trend is het leggen van mozaïek, iets wat een betoverend effect geeft. En natuurlijk is de luxe badkamer voorzien van allerlei technische hoogstandjes en de nieuwste snufjes. Het voornaamste doel? Ontspanning! Daarom kiest men ook vaak voor luxe douches (inloopdouches en regendouches), vrijstaande baden, sauna’s, stoomcabines of whirlpools. Een greep uit de mogelijkheden:

Sun Shower
De Sun shower is een douchecabine en zonnebank met UV- en infraroodlicht ineen. Dat stimuleert de bloedomloop, verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D en geeft je een gezond, zomers kleurtje. Weg met de winter blues, een douche doet nu echt goed. 

Geurloze afvoer putjes
Ook nieuw in badkamerland: afvoerputjes met reukslot. Het reukslot opent zich zodra er water in komt en sluit vanzelf wanneer de watertoevoer stopt. Zo komt er dus geen rioollucht vrij. Ideaal!

Wat kunnen we voor u betekenen?
Bij Badinstallaties adviseren we u graag over een badkamer die uw hart sneller laat kloppen. Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande badkamerproducten?

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl