Kleine badkamer

Kleine badkamer groots inrichten

Een kleine badkamer inrichten kan nog weleens lastig zijn. Soms moet de badkamer ook nog gedeeld worden met een wasmachine. Tja, dan wordt het keuzes maken. Of toch niet? Met onze praktische tips kun je zelfs een kleine badkamer helemaal naar wens indelen. Laat je verassen door onze slimme tips om je badkamer groter te laten lijken. Onze specialisten helpen je graag om je kleine badkamer zo efficiënt mogelijk in te delen.

Benut de ruimte efficiënt
Een kleine ruimte kan groot zijn, wanneer je het gegeven oppervlakte optimaal en vooral efficiënt benut. Vaak is het zelfs mogelijk om een zitbad te nemen, gecombineerd met een douche. Deze zijn vaak dieper, maar kleiner, waardoor je eenvoudig baden en douchen kunt combineren en ook nog ruimte hebt voor een wastafel. En misschien zelfs nog wel voor een toilet!

Extra kleine badkamer
Veel mensen dromen van een badkamer en suite, vooral aan de eigen slaapkamer of logeerkamer vast. Met een paar aanpassingen in de waterleiding is vaak mogelijk om een kleine badkamer aan te leggen.

Deze extra badkamer kan bestaan uit een wat compacter zitbad met douche, een toilet en een wastafel. Of misschien verkies je een inloopdouche voor een ligbad. Wat je ook voor ogen hebt, samen met de badkamerspecialisten van badinstallaties kun je ook in een kleine ruimte een badkamer laten bouwen.

De douchevloer
Ook bij de vloer van een douche zijn er een aantal opties. Door de tegels van de badkamer door te laten lopen in je inloopdouche oogt de badkamer ruimtelijker en trek je de stijl van de badkamer door naar de douche. Dit is mooi, bijvoorbeeld als je een kleine badkamer hebt. Toch is een aparte douchevloer uit één materiaal ook steeds gewilder geworden. Deze vloeren hebben geen voegen en zijn daardoor makkelijker schoon te houden. Bovendien zijn douchevloeren beschikbaar in allerlei kleuren zodat er altijd een vloer is die past bij jouw badkamer.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl