En-suite badkamer

luxe aansluitend aan de slaapkamer

Je ziet het veel in films en hotels: de en-suite badkamer. Een badkamer helemaal voor jezelf alleen, waar je zo vanuit je slaapkamer in stapt. Voor velen is het een droom om een eigen en-suite badkamer te bezitten. Eentje die heel eenvoudig te realiseren is, wanneer je extra ruimte aansluitend aan de slaapkamer hebt. Bijvoorbeeld op zolder of in het souterrain. En er een wateraansluiting is of gemaakt kan worden om vervolgens de en-suite badkamer helemaal in jouw stijl inrichten.

Puur genieten
In een en-suite badkamer kun je echt helemaal tot rust komen. Je kunt immers baden of douchen tussen je eigen spulletjes en je kunt lekker naar je eigen muziek luisteren. Bovendien kun je zo vanuit je bed onder de douche springen of in bad wegzakken. En dat maakt de en-suite badkamers nu juist zo populair.

Een geheel
Je kunt voor de en-suite badkamer kiezen uit vele stijlen badkamers. Zo kun je kiezen voor een landelijke badkamer, een moderne inrichting, design meubelen, een oosterse sfeer en meer. Wil je van je en-suite badkamer en slaapkamer een mooi geheel maken? Richt het dan in dezelfde sfeer in. Je kunt bijvoorbeeld dezelfde vloer in beide ruimtes leggen, de kleur van het vloerkleed overnemen in de badkamertegels, dezelfde meubels gebruiken en accessoires terug laten komen.

En-suite ventileren
De en-suite badkamer moet wel goed kunnen luchten. Heb je de luxe dat er een raam in de ruimte zit, zorg dan dat dit gewoon open kan. Is er geen raam aanwezig, zorg dan voor een goed ventilatiesysteem, zodat de en-suite badkamer en de aangrenzende slaapkamer geen problemen met overtollig vocht krijgen.

De douchevloer
Ook bij de vloer van een douche zijn er een aantal opties. Door de tegels van de badkamer door te laten lopen in je inloopdouche oogt de badkamer ruimtelijker en trek je de stijl van de badkamer door naar de douche. Dit is mooi, bijvoorbeeld als je een kleine badkamer hebt. Toch is een aparte douchevloer uit één materiaal ook steeds gewilder geworden. Deze vloeren hebben geen voegen en zijn daardoor makkelijker schoon te houden. Bovendien zijn douchevloeren beschikbaar in allerlei kleuren zodat er altijd een vloer is die past bij jouw badkamer.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +31851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl