Badkamers

 

Landelijke badkamer stijl

De badkamer is een van de centrale plekken van je woning. Niet gek dus dat je goed wil nadenken over de inrichting en uitstraling daarvan.
Er zijn talloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair. Maar om te beginnen is het wel zo handig om je favoriete stijl te kiezen, zodat je die in ieder detail kunt doorvoeren.

Badinstallaties zet daarom de badkamerstijlen en inspiratie mogelijkheden op een rijtje.

Landelijke badkamers
Warme houttinten en tegels van natuursteen geven landelijke badkamers vaak een nostalgisch gevoel. Dankzij de ronde vormen en natuurlijke materialen die kenmerkend zijn voor dit badkamertype kun je rekenen op een rustgevende uitstraling. Landelijke badkamers zijn vaak klassiek, al kent ons aanbod ook landelijke badkamers met een moderne twist. In dat geval wordt er gebruik gemaakt van strakke accessoires zoals rechthoekige kranen. Eén ding is zeker: met een landelijke stijl wordt je badkamer een ultieme plek voor ontspanning.

Moderne badkamers:
Strakke lijnen, hoogglans en trendy accessoires. Moderne badkamers zijn minimalistisch vormgegeven en stralen daardoor luxe uit. Met materialen, accessoires en kleuren kun je alle kanten op.
Zolang de vormen maar eenvoudig en strak blijven en de meeste cosmetica in kasten worden opgeborgen. Dankzij luxe voorzieningen zoals een inloopdouche biedt de moderne badkamer ultieme ontspanning. Het design kan dan ook jarenlang meegaan. Vind je het lastig om een stijl te kiezen? Bekijk dan welke bedieningsgemakken bij jouw gebruik passen. Bij het uitkiezen van een badkamerstijl kun je rekening houden met de volgende onderdelen.

Voorzieningen
Wil je dat jouw badkamer voorzien is van de nieuwste technologieën? Dan is een van onze moderne badkamers wellicht een gepaste optie. Hierin is ruimte voor moderne voorzieningen zoals een grote regendouche.

Moderne badkamer accessoires

Opbergruimte
Hoe meer cosmetica en apparatuur je opbergt in kasten en lades, hoe opgeruimder en strakker je badkamer oogt. Tegelijkertijd kunnen veel accessoires bijdragen aan een knusse uitstraling.

Oppervlakte
Heb je graag veel bewegingsruimte? Dan kun je kiezen voor badkamerstijlen met een minimalistisch design als hoofdkenmerk.

Accessoires
Niet alleen het soort voorzieningen, maar ook de vormgeving daarvan draagt bij aan jouw badkamerstijl. Zo zijn ronde kranen bijvoorbeeld prachtig in een landelijke badkamer, terwijl je bij moderne badkamers ook voor vierkante modellen kunt gaan. Je bent liever met het eindresultaat bezig, maar ondertussen bezorgt een nieuwe badkamer je alleen maar hoofdpijn. En dat is zonde, want de oplossing ligt letterlijk binnen handbereik!

Bij badinstallaties kun je kiezen uit verschillende alles-in-één badkamers in diverse stijlen én een belangrijk voordeel is dat de complete montage voor je wordt geregeld. Dat scheelt je het hak- en breekwerk.

Keuze uit diverse designs
Je hebt de keuze uit verschillende stijlen voor je nieuwe badkamer. Houd je van een landelijk design of spreekt modern je juist meer aan? In het overzicht badkamer inspiratie vind je aantal designs van complete badkamers.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl