Badkamer renovatie

Plannen voor badkamer renovatie?
De specialisten van badinstallaties regelen alles voor u. Door creatieve badkamer ideeën en slimme oplossingen, realiseren we voor iedere badkamer een complete renovatie.

Van ontwerp tot montage
Uw volledige badkamer renoveren? Dat kan! Maar ook met kleine aanpassingen krijgt uw badkamer een volledig nieuwe look. Het team van badinstallaties regelt alles voor u:

• Badkamer ontwerp naar uw wensen
• Uw oude badkamer slopen
• Stucwerk van uw badkamer
• Vloertegels en wandtegels plaatsen
• Aanleggen van verlichting

Natuurlijk plaatsen wij ook al het sanitair en laten we de badkamer na de renovatie keurig achter. U geniet direct van het resultaat!

Badkamer op maat
U bent altijd welkom in onze showroom om uw ideeën voor een badkamer renovatie te bespreken. Of wij komen bij u thuis. Wij krijgen dan een goed beeld van uw badkamer en de mogelijkheden. Onze adviseurs voorzien u van deskundig advies en een badkamer ontwerp op maat.

Vakkundige montage
De volledige badkamer renovatie wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam. Het grote voordeel voor u? 1 aanspreekpunt! Uiteraard hebben onze monteurs oog voor detail. En de afwerking is van hoog niveau.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl