Baden en Douches

Optimaal ontspannen en helemaal tot rust komen onder de douche of lekker wegdromen in bad. Het is allemaal mogelijk met een bad of douche van Badinstallaties. Bij badinstallaties heeft u een ruime keuze voor elk budget: maak het zo luxe als u zelf wilt.

Wij vinden het belangrijk om u een goed advies te geven en maken daar graag tijd voor vrij. Maak daarom vooraf een afspraak zodat wij u gelijk kunnen helpen!

Douches
Douchen is een moment van rust en heerlijk ontspannen. Onder de douche wordt u niet gestoord door de telefoon of e-mail. Bij Boer Staphorst heeft u allerlei keuzes: gaat u voor het comfort van een eenvoudige douche, een tropische stortbui van een luxe regendouche of het ultieme wellness gevoel? Bij ons kan het allemaal! U heeft zelfs de mogelijkheid om uw douche volledig naar wens samen te stellen!

JEE-O douches
De vrijstaande RVS design JEE-O douches zijn prachtig in elke badkamer. Deze eyecatchers zijn opvallend in eenvoud met een minimalistische vormgeving. Dit past precies bij de badkamertrend van nu, waarbij heldere en pure vormen centraal staan.

Bad eruit, douche erin
Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee ten aanzien van de badkamer. De wens om het bad te vervangen door een ruime, comfortabele en veilige douche is een veel voorkomende. Daarmee heeft Sealskin dé oplossing: bad eruit, douche erin. Hiermee vervangt Sealskin samen met Boer Staphorst in slechts één dag uw bad door een ruime, comfortabele douche.

Baden
Na een drukke dag is het extra fijn om weg te dromen in uw eigen ligbad of bubbelbad. Een bad is sfeerbepalend voor de badkamer en daarom hebben we bij badinstallaties een ruime keuze aan baden van zowel Baderie als andere bekende merken. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals acryl, plaatstaal en quaryl. Daarnaast zijn onze baden in verschillende vormen verkrijgbaar: van rechthoek tot ovaal. Samen kijken we welke vorm bij uw badkamer past.

JEE-O baden
De JEE-O baden onderscheiden zich door het minimalistische design en organische vormen. Dit past precies bij de badkamertrend van nu, waar helder pure vormen centraal staan.

Heeft u vragen over onze diensten of behoefte aan vakkundig advies? Graag uitnodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hebben al vele mooie “droom” badkamers mogen realiseren over geheel Nederland, o.a. Regio Utrecht, Zuid-Holland, etc. Wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0851302688 of stuur ons een e-mail bericht info@badinstallaties.nl